Fleš Region

Air Montenegro od 18. juna leti iz Podgorice za Istanbul

Nacionalni avio-prevoznik  Crne Gore od 18. juna dobija još jednu avio-liniju za Istanbul.

Nakon skoro godinu od prvog leta za Istanbul iz Tivta, avioni Air Montenegra će ka toj destinaciji  leteti i iz Podgorice i to dva puta nedeljno tokom celog leta.

Ovom linijom nacionalni avio-prevoznik izašao je u susret velikom interesovanju kako iz Crne Gore tako i iz Turske, čiji putnici mahom putuju iz turističkih, ali i poslovnih razloga.

„Drago nam je što, uoči prve godišnjice kompanije, a i prvog leta Air Montenegra ka Istanbulu, dodajemo još jednu liniju i sada i glavni grad Crne Gore povezujemo sa jednim od najvećih turističkih i poslovnih centara Evrope. S obzirom na povećanu potražnju, na novoj liniji Podgorica-Istanbul letjeće avion većih kapaciteta tj. sa 180 sjedišta. Sada već dvije linije ka Istanbulu, jednom od njavažnijih vazduhoplovnih hub-ova, imaće, bez sumnje, veliki doprinos za dolazak većeg broja turista u Crnu Goru“, poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić. 

Karte za novu liniju ka Istanbulu već su u prodaji i mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

25.05.2022.