Fleš Region

Air Montenegro leti i za Kopenhagen

Danska je od danas još jedna nova destinacija ka kojoj od ove godine leti crnogorska nacionalna avio-kompanija. Letovi iz Podgorice za Kopenhagen planirali su od 20.juna i to dva puta nedeljno, ponedeljkom i sredom.

Pored dodatnih letova na postojećim rutama (Beograd, Banja Luka, Ljubljana, Istanbul), Air Montenegro je uveo letove ka Parizu, Nantu, Lionu, Pragu, Cirihu i tako već od ove sezone znatno povećao broj letova i desitinacija za što bolju povezanost Crne Gore sa regionom i evropskim zemljama, iz kojih se od ove godine očekuje dolazak velikog broja inostranih turista.

„Raduje nas što već u drugoj godini poslovanja imamo duplo veći broj destinacija i što sve pripreme za letnju turističku sezonu, kada je i najfrekventiji sobraćaj, sprovodimo u skladu sa planom. Kao nacionalna avio-kompanija trenutno povezujemo Crnu Goru sa preko 10 različitih gradova što će doprineti i daljem razvoju crnogorske privrede, naročito turizma.“

Pored redovnih i sezonskih linija, Air Montenegro i ove godine je planirao veći broj čarter letova ka brojnim drugim gradovima.

18.04.2022.