Fleš Region

Air Montenegro: Do Pariza, Nanta i Liona po specijalnim cenama

Period prodaje od 22.aprila do 02.maja

Povodom uskršnjih praznika i širenja mreže letova, crnogorska nacionalna avio-kompanija je za svoje putnike pripremila promotivne cene avio-karata za više različitih gradova ka kojima leti.

Predstojeći period praznika idealno je vreme za planiranje putovanja, a specijalne cene razlog više da odaberete Nant, Pariz ili Lion i uživate u lepotama i čarima Francuske. Sa Nantom je Crna Gora po prvi put povezana direktnim letovima, zbog čega će tokom promotivnog perioda, od 22.aprila do 02.maja, povratna karta iz Podgorice do Nanta biti dostupna po ceni od 79 evra. 

Oni koji su već bili u Parizu, gradu svetlosti i ljubavi i žele da dožive posebno gastronomsko iskustvo, ovoga puta mogu odabrati Lion, grad na ušću reka Saone i Rone, koji se zbog svoje bogate istorije i kulture nalazi na Listi svetske baštine UNESCO-a. Tokom istog promotivnog perioda prodaje, cena povratne karte iz Podgorice za Pariz i Lion iznosiće po 159 evra. Sve navedene cene su sa svim taksama i uključenim prtljagom do 23kg, biće u prodaji od sutra i mogu se iskoristiti za putovanja od 01. maja do kraja juna meseca.

Air Montenegro saobraća i ka: Beogradu, Istanbulu, Ljubljani, Cirihu, Pragu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Banjoj Luci, a putem sajta airmontenegro.com i ostalih kanala prodaje od 22.aprila do 02.maja će i za neke od navedenih gradova biti dostupne promotivne cene.

21.04.2022.