Aerodrom Sarajevo menja cene parkinga

Aerodrom Sarajevo

Aerodrom Sarajevo je na svojoj fejsbuk stranici objavio odluku o promeni cena parkiranja:

„Ovim putem informišemo naše cenjene putnike i korisnike komercijalnog parkinga na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, o izmenama cjenovnih uslova za uslugu parkinga u prvom satu njegovog korištenja, a koje stupaju na snagu od 01.04.2024.
Naime, nakon pažljivog razmatranja i analize različitih faktora koji su uticali na strukturu troškova povezanih sa operativnim radom parking sistema, uloženih sredstava na implementaciji i poboljšanju rada parking sistema, uvođenju kartičnog plaćanja na svim izlaznim rampama u cilju poboljšanja sveukupnog korisničkog iskustva, kao i potrebu usklađivanja sa tržišnim cenama prisutnim kod regionalnih aerodroma kao i cenama parkinga u centru grada, donesena je odluka da se cena prvog sata parkinga na komercijalnom parkingu poveća i da ista iznosi 4,00 KM.
Cene za ostale definisane vremenske intervale korištenja parkinga ostaju nepromenjene.
Važno je istaći da se cena usluga parkinga u prvom satu korištenja, nije menjala od 2009. godine, kao i da su cene parkinga u užoj gradskoj jezgri dostigle iznos od 3,5 KM/po satu.
Takođe, informišemo naše cenjene putnike i korisnike usluga parkinga, da se u narednom periodu planira povećavanje kapaciteta komercijalnog parkinga, kroz osiguravanje dodatnog parkinga na lokalitetu aerodroma, na kojem su planirani povoljniji komercijalni uslovi parkinga u skladu sa lokacijom i u odnosu na cenovne uslove komercijalnog parkinga ispred zgrade Terminala B Međunarodnog aerodroma Sarajevo.
Zahvaljujemo na razumevanju i ujedno potvrđujemo da ćemo nastaviti sa aktivnostima u cilju unapređenja naših usluga, kako bismo zadovoljili potrebe i očekivanja naših korisnika.“
Izvor: Aerodrom Sarajevo
27.03.2024.